Öne Çıkanlar ÇOSB Girişimcilik Paneli ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Rüştü Bozkurt ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler AB

ÇOSB’de elektrikli şarj istasyonu kuruldu

Elektrikli araçlar Türkiye genelinde giderek yaygınlaşırken araçların şarj edilmesi için getirilen çözümler de artıyor. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü de enerji dönüşümünü ve yenilenebilir enerjiyi desteklemek adına bir adet şarj istasyonu kurdu.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü yönetim binasının yanındaki park alanına kurulan şarj istasyonu kullanıma açıldı. Kurulan şarj istasyonu DC Hızlı Şarj istasyonu özelliğini taşıyor. Elektrikli araçlar için yaklaşık 120 kW güç sağlayan şarj istasyonu bu güçteki araçları ortalama yarım saatte şarj tam dolu hale getirebiliyor.

Elektrikli araçlarını şarj etmek isteyenler AppleStore ve Google PlayStore’den ‘Estasyon’ uygulamasını indirerek istasyonlar hakkında bilgi sahibi olabiliyorlar. Uygulamayı indiren kullanıcılar; istasyon noktaları, şarj ünitelerinin uygunlukları, tarifeleri, şarj işlemine dair tarih, süre, bedel ve enerji aktarım miktarı gibi verilere anında erişebiliyorlar.

7/24 hizmet veren istasyon tüm kullanıcılara hizmet vermeyi amaçlıyor. Konuyla ilgili konuşan ÇOSB yetkilileri, “Sürdürülebilirlik ve temiz enerjiye gösterdiğimiz özenli bakış açısını böyle bir hizmetle güçlendirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106