Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

HMY Group’un Tekno 4 fabrikası törenle açıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden (ÇOSB) faaliyet gösteren ve HMY Group’un bünyesinde bulunan Teknogon Teşhir Elemanları San. A.Ş.’de açılış heyecanı vardı. Firmanın yine ÇOSB bünyesinde üretime geçen Tekno 4 fabrikasının açılışı geniş katılımlı bir törenle gerçekleşti.

Açılış törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile HMY Group’un üst düzey yöneticileri ile davetliler katıldı.
 

PROJELERİ 80 ÜLKEYE İHRAÇ EDİYORUZ
 

Açılış HMY Group Genel Müdürü Özgür Soydan’ın konuşması ile başladı. Genel Müdür Soydan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün geldiğimiz yere çok uzun, zor ama keyifli bir yolculuğun sonunda ulaştık. Bu yolculuğun gerçekleşmesinde başta müşterilerimizin teveccühü olmak üzere, grubumuza desteği ve güveni ile tüm çalışanlarımızın yoğun emeği vardır. Burada geliştirdiğimiz projeleri Türkiye dışında 80 ülkeye ihraç etmekteyiz. Biz yüzlerce müşterimiz, çalışanlarımız ve tedarikçilerimizle büyük bir aileyi oluşturuyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da grup değerlerimiz çerçevesinde paydaşlarımıza katkı yapmaya devam edeceğiz. Bu gururu sizlerle paylaşıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

VALİ YILDIRIM: SANAYİCİNİN REKABET GÜCÜ ARTIYOR
 

Ardından HMY Group CEO’su Walter Ceglia ve Satın Alma Direktörü Rafael Salgado bir konuşma yaparak firma hakkında bilgi verdiler. Ardından konuşan Vali Aziz Yıldırım şunları söyledi: “Çerkezköy OSB, her geçen gün gelişmeye, ülkemiz sanayi ve ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmektedir. Sanayicimizin global pazarda rekabet gücünü arttırmak amacıyla hizmet kalitesini her geçen gün geliştirmektedir. Çerkezköy OSB açılan yeni fabrikalarla büyümesini sürdürüyor. Bugün açılışını yapacağımız fabrika da ilimiz Tekirdağ’ın ve Çerkezköy’ün üretimine, istihdamına ve ihracatına katkıda bulunacaktır.

Perakende sektöründe mobilya mühendisliği, üretimi ve montajını yapan bunun yanında teknoloji ve ışıklandırma çözümlerinin farklı alanlarında da hizmet veren HMY firmasının kurduğu Tekno 4 isimli fabrikanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Fabrikanın kurulmasında emeği geçen HMY Grup ve LBO Fon firması yöneticilerine, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e ve diğer yetkililere teşekkürü borç biliyorum.”

Konuşmaların ardından Vali Aziz Yıldırım, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Ronay Mercan ve Halim Demirtaş’a plaket takdim edildi. Kurdele kesiminin ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler, fabrikayı gezerek üretimle ilgili bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106