Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne önemli ödül

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, ‘10 Kıta 10 Şehir İstiklal Marşı’ e-Twinning Projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 100. Yılı kapsamında 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tugay Özalp’ın kuruculuğunu ve koordinatörlüğünü yaptığı aynı zamanda okulun Müdür Yardımcısı Mustafa Bayram’ın ve okulun Tarih Öğretmeni Canan Hatipoğlu’nun da katıldığı “İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’un ölümünün 85. Yılı Anısına Mehmet Akif Ersoy’a Vefa: 10 Kıta 10 Şehir İstiklal Marşı” adlı e-Twinning Projesi, almış olduğu Ulusal Kalite Etiketi’nden sonra “Avrupa Kalite Etiketi” ile ödüllendirildi.

İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 100. Yılı’nın yıl dönümünde hayata geçirilen bu projede Türkiye’nin 10 farklı ilinde görev yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleriyle Azerbaycan Mahir Sadiqov adına 1 Saylı Mayak Kənd Tam Orta Məktəb okulundan Türkçe Öğretmeni Gunel Memmedova da projede yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106