Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

‘Sivil Savunma Uzman ve Amirleri Eğitimi’ ÇOSB’de yapıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde, Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nün organizasyonuyla düzenlenen, ‘Sivil Savunma Uzman ve Amirleri Eğitimi’ geniş bir katılımla gerçekleştirildi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü Eğitim Salonunda gerçekleşen seminere firmaların bünyesinde görev yapan sivil savunma uzmanları katıldı. AFAD uzman öğreticileri tarafından verilen seminerde, sivil savunma hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için belirlenen konu başlıkları anlatıldı. Afet Farkındalık Eğitimi ile başlayan eğitimde ayrıca AFAD Gönüllüğü konusunda da bilgilendirme yapıldı. Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ile kurumlarda sivil savunma planlaması konularında da bilgilendirmelerin yapıldığı seminer soru-cevap kısmıyla tamamlandı.

AFAD GÖNÜLLÜSÜ EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ

Öte yandan 2022 yılı içerisinde Tekirdağ AFAD Müdürlüğü’ nün verdiği “AFAD Gönüllüsü” eğitimini başarıyla tamamlayanlara setifikaları törenle verildi. Tekirdağ’da düzenlenen törende eğitim çalışmasına katılan Özen Mensucat’ın 40 çalışanına da sertifikaları Vali Aziz Yıldırım tarafından törenle verildi. Törene, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, AFAD İl Müdürü Recep Erol, AFAD personeli ve AFAD gönüllüleri katıldı. Sertifika töreninde konuşan Vali Yıldırım, gönüllülerin bütün afetlerde profesyonel ekiplerin gelmesinden önce afet bölgesinde afete uğrayanlara, yardıma ihtiyacı olanlara yardımına koşan insanlar olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106