Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Ali Yerlikaya

7. Çerkezköy Endüstriyel Fuarına yoğun katılım

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın yoğun bir katılımla açıldı.

Çerkezköy Kapalı Pazar Alanı’nda düzenlenen 7. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın açılışına, Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, çevre ilçelerin Kaymakam ve Belediye Başkanları, oda ve borsa başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, sanayiciler ve çok sayıda işadamı katıldı.

“ÇOK DEĞERLİ BİR FUAR”

Fuarda konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ‘Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2023’ün (ÇEF) tüm katılımcılara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere, diğer OSB’lerle birlikte sanayi üssü olan Çerkezköy’de böyle bir fuarın düzenlenmesi bizi mutlu etmektedir. Fuarlar yeni iş birliklerinin ortaya çıktığı, sektörlerin birbirlerini tanıdığı, yeni projelerin hayata geçmesi için ön ayak olunduğu alanlardır.

Bu güzide fuara katılan firmaların ticaretlerini ve yeni iş birliklerini artırarak devam ettirmelerini diliyoruz. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen bu fuarın istikrarlı bir şekilde yapılmasını sağlayan değerli Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımızı, Yöneticilerimizi ve emeği geçen tüm herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Bölgemiz adına bu fuarımızın çok değerli olduğunun farkındayız. Küçük ölçekli işletmelerimiz ile büyük ölçekli firmalarımızı bir araya getirip bir sinerji oluşturması, bu entegrasyonu sağlaması açısından bu fuarlar çok önemli. Bu duygularla fuara destek veren tüm kurumları bir kez daha tebrik ederek tüm katılımcıları sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Konuşmaların ardından protokol tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra açılan fuar stantları gezilerek çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Fuarda stant açan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de ilgi odağı oldu. Başta protokol üyeleri olmak üzere, çok sayıda ziyaretçi okulun çalışmaları hakkında bilgi aldı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106