Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ÇOSB’ye ziyaret

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Demir ve İş Geliştirme Uzmanı Zuhal Şencan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaretin ardından ÇOSB Yönetim Kurulunu da ziyaret etti.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası heyetini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler, bu tür toplantıların bölgeye katkı sağlayacağını söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası heyeti organize sanayi bölgelerinin önemine değinerek, ortak projeler ve işbirliklerine vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106