Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

BSH sürdürülebilir yaşam için 23 bin 123 ağacı toprakla buluşturdu

BSH Türkiye, gelecek ne­sillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefiyle 2002’de başlattığı Gelenek­sel Ağaç Dikim Etkinliği’nin 21’incisini gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında Tekir­dağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde­ki ormanlık alanda 2 bin 23 yeni fidanın dikimi gerçek­leştirildi. Toplam 23 bin 123 ağacın sonuncusu, geleceğe olan umudu tazelemek üze­re depremzede çocukların da katıldığı etkinlikle dikil­di. Tekirdağ’da yapılan ağaç­landırma çalışmasıyla 21 yıl­da 8 bin 300 ton karbon salı­mı engellendi.

Etkinlikte konuşan BSH Çamaşır Makinesi Fabrika­sı Direktörü Serkan Öztürk, “Büyük BSH Ailesi olarak yaralarımızı birlikte sarmak için her gün var gücümüzle çalışmaya, deprem bölgesin­deki ihtiyaçları tespit ede­rek bölgedeki yaşamın sür­dürülebilirliğini artırmak ve uzun vadeli çözümler sağ­lamak üzere hizmet verme­ye devam ediyoruz. Bu zor­lu günleri birlikte atlatacağı­mıza olan inancımız sonsuz” dedi.

56 yıldır insanı, toplumu ve çevreyi odaklarına ala­rak her adımla dünyanın ge­leceği için yatırım yaptıkla­rını belirten BSH Soğutucu Fabrikası Direktörü İrfan Akın ise “2020’den be­ri karbon-nötr olarak faali­yet gösteriyoruz. ‘2030 yı­lında yüzde 100 yeşil enerji’ hedefimize ulaşma yolcu­luğumuzda, ‘Gelecek nesil­lere bıraktığımız dünya, en büyük mirasımız olacak’ dü­şüncesiyle hareket ediyo­ruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106