Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

Buyruk Tekstil’in iki büyük hizmet  tesisinin temel atma töreni gerçekleşti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından Buyruk Tekstil Konfeksiyon Tic. Ltd. Şti. tarafından Çerkezköy’de yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun temel atma töreni gerçekleşti.

Temel Atma Töreni’ne, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ve ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Temel atma törenine katılanları Buyruk Tekstil’in sahipleri Saim Buyruk ve Halil İbrahim Buyruk karşıladı. Temel Atma Töreni’nde bir konuşma yapan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk; “Allah size bir gelir nasip etti ama daha önemlisi o geliri böyle hayır işlerinde harcama duygusu verdi. O yüzden çok şanlısınız. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah razı olsun. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Buyruk Tekstil tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bodrum ve zemin kattan oluşacak ve toplam kapalı alanı 1.092 m2 olacak. Aile Sağlığı Merkezinde 6 adet muayene odası, gebe, bebek izlem, acil müdahale, laboratuvar, ofis, emzirme odası, eğitim odası, mutfak bulunacak; 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ise 3 adet personel odası, çalışma ve eğitim odası ile teknik alanlar yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106