Öne Çıkanlar Ali Yerlikaya GİRAY DUDA ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed

ÇOSB çalışanlarına Bilgi Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi eğitimi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından yürütülen “Entegre Kalite Yönetim Sistemi” çalışmaları kapsamında, Kurum bünyesinde ISO 27001 Bilgi Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi kurulmasına yönelik hazırlıklarda son aşamaya gelindi.

Bu doğrultuda, ÇOSB çalışanlarına yönelik olarak “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi” düzenlendi. 113 ÇOSB çalışanının katıldığı eğitimlerde, uygulanacak kalite yönetim sistemine ilişkin bilgilendirmelerin yanı sıra, özellikle sanal dünyada bireysel olarak karşılaşılabilecek tehlikelere vurgu yapıldı.

Kurum Yetkilileri, 2022 yılı sonuna kadar belgelendirme çalışmalarının tamamlanarak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Kurumsal yapısı dahilinde ISO 27001 Bilgi Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulanmaya başlanacağı yönünde bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106