Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

ÇOSB, Cumhuriyetin 100. Yıl Hatıra Ormanı’nda 1923 fidanı toprakla buluşturdu…

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında fidan dikim etkinliği düzenledi. Etkinlikler çerçevesinde, ÇOSB sınırları içerisindeki yeşil alanda Cumhuriyetin 100. Yıl Hatıra Ormanı oluşturuldu. Seçilen alanda 1923 fidan toprakla buluştu.

Fidan dikme etkinliğine ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İlyas Kum, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal, ÇOSB Bölge Müdürlüğü çalışanları, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

Etkinlikte konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı hatıra ormanı fidan dikme etkinliğine katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum. Bizler de Cumhuriyetimizin 100. Yılında kalıcı olması amacıyla burada hatıra ormanı oluşturmak istedik. Bu etkinlik hepimiz için çok güzel bir anı olarak kalacaktır. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106