Öne Çıkanlar Sao Paulo Schulman Plastik ÇOSB Türkonfed Arif Esen Sinem Cantürk

 ÇOSB-KalDer “Verimlilik Sırları Sempozyumu” gerçekleştirildi

Çerkezköy OSB Müdürlüğü ile KalDer arasında yapılan işbirliği çerçevesinde, ÇOSB Konferans Salonunda ‘Verimlilik Sırları’ konulu bir sempozyum düzenlendi. ÇOSB ve KalDer ’in tanıtım filmlerinin gösterildiği sempozyumda bir konuşma yapan ÇOSB Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya, katılımcılara ÇOSB ile KalDer ’in birlikte düzenlediği sempozyumun esas amacının farkındalık yaratmak olduğunu belirtti. Ülke genelinde sayıları 289’a ulaşan OSB’ler açısından bu sempozyumun örneklik teşkil edeceğini belirten Karakaya,  farklı sektörlerin temsilcilerinin deneyimlerini paylaşacağını ifade etti.

KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu, 2000’i aşkın üyesiyle KalDer ’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu söyledi. Çerkezköy’de daha etkin olmak istediklerini belirten Alıkçıoğlu kurum olarak ülkemize ve kuruluşlara katma değer kazandırmayı çalıştıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından sunumlara geçildi. ÇOSB adına “ÇOSB Enerji Verimliliği Çalışmaları” konusuyla Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya ilk sunumu yaptı. Ardından, sırasıyla,  Zorlu Enerji Ticaret Uzmanı Halil Öz “Enerjide Ufuk Turu”, İronman Cansulting’den Merih Demir “Verimlilik Ölçümleri ve İzlenebilirlik”, ASD Proje’den Ayhan Sarıdikmen “Enerjide Verimlilik”, Foxconn TR’den Tuna Kardeş “Verimlilik Süreçlerinin Yönetimi ve Tam Katılım”,  Communication Partner’den Ufuk Çarşıbaşı “İletişimde Verimlilik” ve son olarak Coca Cola’dan Devrim Güler “Sürekli Gelişim” konularında sunum yaptılar.

Verimlilik Sırları Sempozyumu’na ÇOSB Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya, KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu, Tekirdağ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, KalDer Gelişim ve Eğitim Direktörü Sabri Bülbül, SGK Çerkezköy Müdürü İshak Marangoz, İŞKUR Çerkezköy Müdürü İlhan Kütük ve çok sayıda işletmenin temsilcisi katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106