Öne Çıkanlar Türkonfed Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu Hilal Ünalmış TÜSİAD Sıçrama Yapan Şirketler GİRAY DUDA

ÇOSB sanayicilerinden eğitime büyük destek

Çerkezköy ve Kapaklı’nın eğitim-öğretim hayatına sürekli katkılar yapıp, yeni eğitim yuvaları kazandıran Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) bu çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

SARBAK METAL VE ALTEK DÖKÜM OKUL YAPIYOR

Tekirdağ Valiliğinde düzenlenen imza töreninde ÇOSB’nin köklü kuruluşlarından Sarbak Metal Tic. ve San. A.Ş. ve Altek Döküm Hadde Mamülleri San. Tic. A.Ş. 21 derslikli iki okul yapacak. Okul yapımıyla ilgili protokol, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Sarbak Metal Ticaret ve San. Yön. Kur. Başkanı Andon Arekelyan, Altek Döküm Hadde Mamülleri San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Denizli tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda imzalandı.

YMS YURTTAŞ OKUL GÜÇLENDİRMESİ YAPACAK

Düzenlenen imza töreninde ayrıca, ÇOSB’nin köklü kuruluşlarından YMS Yurttaş Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti. tarafından Çerkezköy’deki Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi ek binasının güçlendirilmesi yapılacak. Bununla birlikte ÇOSB’nin iştiraki olan Çerkezköy Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından da Çerkezköy’deki Recep Arif Gabralı İlkokulu’nun güçlendirme işi yapılacak.

Atılan imzaların ardından konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım şunları söyledi: “Daha güzel bir nesil, daha güzel bir vatandaş, daha güzel insan yetiştirebilmek açısından bu okullara ihtiyaç duyuyoruz. Bu okulların yapımında, daha güzel mekanların yapımına gençlerimize, çocuklarımıza daha güzel imkanlar sunulmasına vesile oluyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Yaptırmış olduğunuz okullarda gençlerimiz yetişecek, iyi eğitimler alacaklar. Gerek Tekirdağ’a, gerek Türkiye’ye, bütün insanlığa güzel hizmetler sunacaklar. Bizden sonraki nesiller bizden daha iyi olsunlar. Biz de elimizde olan imkanları onların önüne serelim yarının Türkiyesi’ne, yarının dünyasına daha büyük bir umutla bakabilelim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106