Öne Çıkanlar Uğurteks ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu ÇOSB Endüstri 4.0 laboratuarı Orhan Turan

ÇOSB TIR Parkı yenileniyor

Yıllık milyarlarca dolarlık ihracat yapılan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) TIR trafiği her geçen gün artıyor. ÇOSB sınırları içerisinde gerek yurtiçinden ve gerekse yurtdışından gelen TIR’ların kontrollü ve düzenli parklarını yapmak için daha önceden yapılan TIR parkı alanlarında yenileme ve modernizasyon çalışmaları devam ediyor.

Yenileme çalışmaları kapsamında, ÇOSB 8. Caddede bulunan TIR parkı da modern bir görüntüye kavuşacak. İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden 800 metrekarelik kapalı alanda, ofis alanları, restoran, kafeterya, soyunma odaları, duş, mescid, abdesthane olacak. ÇOSB TIR Parkı Hizmet Binası ve Güvenlik Binası’nın tamamlanmasının ardından 115 TIR ve 20 servis araçlı park yeni haliyle hizmet sunmaya devam edecek.

7 gün 24 saat yüksek çözünürlüklü kameralarla güvenliği sağlanan ve sürücülerin her türlü konforu düşünülerek inşaatı başlanan hizmet binasının yapımı araç sürücüleri ve sanayiciler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106