Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

ÇOSB ZEKA’da deprem ve yangın tatbikatı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ZEKA’da (Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi) deprem ve yangın eğitimi, ardından da acil durum tatbikatı yapıldı.

ÇOSB ZEKA çok amaçlı salonunda yapılan eğitime ZEKA çalışanlarının yanı sıra ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal ile Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı. ÇOSB İtfaiyesi tarafından verilen eğitim çerçevesinde ZEKA çalışanlarına deprem, yangın ve yangından korunma ile ilgili bilgiler verildi.

Eğitimlerin ardından acil durum tatbikatına geçildi. Sirenlerin çalmasıyla birlikte, çalışanlar acil çıkışları kullanarak binaları tahliye etti ve toplanma alanına geldi. Burada ÇOSB İtfaiyesi tarafından çalışanlara yangın tüplerinin kullanılması ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konuları, uygulamalı olarak anlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106