Öne Çıkanlar Proje bazlı teşvikler Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu GİRAY DUDA İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu

ÇOSB’de 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği…

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında bir etkinlik düzenlendi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü İdari İşler ve Peyzaj Şefliği tarafından üretilen 350 adet fıstık çamı fidanı Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle ÇOSB Bölge Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı etkinlikte toprakla buluşturuldu.

ÇOSB Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisleri ağaçlandırma alanında gerçekleşen etkinliğe ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü B. Behçet Yazıcıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler yüzlerce fidanı toprakla buluşturarak, ilk can sularını elleriyle verdi.

Öğrencilerle birlikte ÇOSB yetkilileri de fidan dikti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106