Öne Çıkanlar KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Türkonfed Temiz enerji TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı Cem Sezgin

ÇOSB’den sağlık çalışanları adına orman

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) örnek bir çalışmaya daha imza attı. Hem ülke ekonomisine katkı sağlamak, hem de gelecek nesillere modern bir organize sanayi bölgesi bırakmak için çalışan ÇOSB, sağlık çalışanları için de bir orman oluşturuyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın nedeniyle birçok sağlık çalışanı canla başla çalışıp, hayatlarını ortaya koyarak karşılığı ödenemeyecek bir fedakarlık örneği sergiledi. Hastaları sağlıklarına kavuşturmak için durup dinlenmeden, gece gündüz çalışan sağlık çalışanları, bu zorlu dönemde en büyük riski göze alan kahramanlar oldu. ÇOSB Yönetim Kurulu da, bu zorlu mücadelede canlarını ortaya koyan ve hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarına minnet ve vefasını göstermek için ‘ÇOSB Çerkezköy ve Kapaklı Sağlık Çalışanları Ormanı’ oluşturdu.

ÇOSB içerisindeki yaklaşık 21 bin metrekarelik alanda Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan yaklaşık 1400 sağlık çalışanı adına birer fidan dikildi. Fidan dikiminin yanı sıra sağlık çalışanlarının adlarına düzenlenen sertifikaları teslim edildi. Fidan dikim törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra Çerkezköy ve Kapaklı Devlet Hastaneleri yetkilileri katıldı.

Fidan dikim töreninde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “ÇOSB olarak, kurumsal sosyal sorumluluk uygulamalarımız kapsamında; dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 pandemisi sürecinde örnek ve özverili bir çalışma sergileyen sağlık çalışanlarımızın adına birer fidan dikilmesi yönünde karar aldık. Aldığımız bu karar doğrultusunda bugün burada fidan dikimimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle emekleri ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek sağlık çalışanlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. Burada 1400 sağlık çalışanımız adına fidan dikiminin yanı sıra 21 bin metrekarelik alanda, toplamda 2 bin 400 fidan dikmiş olacağız. Küresel salgınla en ön sırada mücadele eden sağlık çalışanlarına olan borcumuzu ödememizin imkanı yok. Biz, bu ormanla sağlık çalışanlarının isim ve mücadelelerini onurlandırmak; onlara duyduğumuz minneti ifade etmek istedik. İnsanlığın sağlığı için kendi sağlığından vazgeçen sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

HER SAĞLIK ÇALIŞANINA SERTİFİKA
 

ÇOSB tarafından sağlık çalışanlarının adlarına düzenlenen sertifikada şu sözlere yer verildi: “Adınıza toprakla buluşturduğumuz fidanlardan oluşan ‘ÇOSB Çerkezköy ve Kapaklı Sağlık Çalışanları Ormanı’mızı; zorlu Covid-19 salgın döneminde, ülkemizi ayakta tutan ve bizlere nefes olmak için soluksuz çaba gösteren siz değerli sağlık çalışanı kahramanlarımıza adıyor, minnet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106