Öne Çıkanlar Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi ÇOSB Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

ÇOSB’ye üç ayrı ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel; Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Belediye Meclis üyeleriyle partililerden oluşan bir heyetle, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından Kapaklı’ya yapılan ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi’nin şantiyesini ziyaret etti. Heyeti burada ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Ardından, ÇOSB Müdürlüğü yetkilileri tarafından çalışmaların son durumu hakkında bilgi verildi.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ KAPLAN ÇOSB’DE

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Çerkezköy’e geldi. Ziyarette Milletvekili Kaplan’a; İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Dilek Köksal eşlik etti. İYİ Partili heyeti, Çerkezköy gezisi kapsamında ÇOSB’yi de ziyaret etti. Heyeti, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Ziyarette, bölge sanayisi ve ÇOSB’nin yaptığı çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Öte yandan Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de ÇOSB) Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Ziyarette Deva Partisi heyetini, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı. Ziyarette ÇOSB’nin genel çalışmaları ve sanayi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106