Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Ali Yerlikaya

İnovasyon Merkezinin faaliyetleri değerlendirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında yürütülen, ‘OSB’lerde Teknoloji Geliştirme Projesi’ kapsamında kurulan ÇOSB İnovasyon Merkezinin faaliyetlerini değerlendirme toplantısı düzenlendi.

FARKLI KURUMLARLA DA BAŞLATILACAK

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Eğitim Salonu’nda düzenlenen toplantıya ÇOSB İnovasyon Merkezi yöneticileri ile projeye dahil olan firmaların temsilcileri katıldı. Toplantıda 2023 yılı Ocak ayından bu yana çalışmaların sürdüğüne dikkat çekilirken, yenilik yönetim kapasitesi pekiştirme programı kapsamında ilk olarak ÇOSB’ den 20 firmada eğitim ve organizasyon etkinliği düzenlendiği bilgisi verildi. Ayrıca çalışmalar kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile protokol imzalanarak farklı kurumlarla da proje çalışmaları başlatıldığı bilgisi katılımcılarla paylaşıldı.

YENİ PROJELER İÇİN ÇALIŞILACAK

Toplantı sonunda katılımcılar çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özellikle karbon ayak izi, sürdürülebilirlik, dijital pazarlama, pazar analizi, AB projeleri yazma eğitimi, üniversite ile iş birliği, dijital dönüşüm ve yenilikçi iklim kültürünün yaygınlaştırılması konularında yeni çalışmalar ve projelerin artması temenni edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106