Öne Çıkanlar GİRAY DUDA ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed Ali Yerlikaya

İtfaiye Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı…

İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) İtfaiyesi, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi verdi. Eğitimlerin yanı sıra Acil Durum Tatbikatı da yapıldı.

Tatbikat çerçevesinde öğrencilere yangın ve yangından korunma ile ilgili bilgiler verildi. Tatbikatta, öğrenciler acil çıkışları kullanarak binaları tahliye etti ve toplanma alanına geldi. Burada ÇOSB İtfaiyesi tarafından öğrencilere yangın tüplerinin kullanılması ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konuları, uygulamalı olarak anlatıldı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) F. Çiğdem Baykal ve Bölge Müdürlüğü birim müdürleri İtfaiye Haftası dolayısıyla ÇOSB İtfaiyesi’ni ziyaret etti. Baykal’ı burada, ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu ve İtfaiyeciler karşıladı. İtfaiyecilerle tek tek tokalaşıp günleri kutlayan Baykal, itfaiyecilere çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106