Öne Çıkanlar Rüştü Bozkurt ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler ÇOSB Girişimcilik Paneli Çerkezköy OSB

Meslek Liseli sanayiciler Meslek Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi…

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ve Trakya Kalkınma Ajansı iş birliğinde çok önemli bir panel gerçekleşti. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen panelde, meslek lisesinden mezun olup iş hayatında başarılı çalışmalara imza atan sanayiciler konuşmacı olarak katıldı.

“Genç İstihdamında Meslek Liselerinin Rolü” başlığıyla gerçekleşen panelin Moderatörlüğünü Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin yaptı. Panele konuşmacı olarak aynı zamanda ÇOSB sanayicilerinden olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Pehlivanoğlu Kağıt Mam. Ambalaj San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mete Han Pekol ile Kıray Makine Yönetim Kurulu Başkanı Samet Kıray katıldı.

ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi M. Gürdal Adal, ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü B. Behçet Yazıcıoğlu’nun yanı sıra okulun tüm bölümlerinden çok sayıda öğrenci panelin izleyicileri arasındaydı.

Panelin açılış konuşmasını yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Genç istihdamına katkı sağlamak için kurulan okulumuzdan her yıl yaklaşık 240 öğrenci mezun verilmekte olup, yakın yerleşim alanlarında bulunan vatandaşlarımızın ve çocuklarının yoğun ilgisiyle karşılaştığımızı ifade etmek isterim. Ülkemizin en önemli gündemlerinden olan endüstriyel üretim için nitelikli personel yetiştirmek amacıyla 2012 yılından bu yana hizmet veren bu kurumdan çağımızın en önemli gelişmelerinden olan dijital teknolojileri öğretmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER VERİLDİ

Sözdinler’in açılış konuşmasının ardından panele geçildi. Panelde konuşmacılar öğrencilere kendi hayatlarından anekdotlar aktararak tavsiyelerde bulundu. Meslek Liselerinin önemine değinen panelistler kendi hayatlarında uyguladıkları başarılı adımları da öğrencilerle paylaştılar.

Panelin ardından ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından, panelistlere plaket verildi. Programda ayrıca çeşitli branşlarda başarı gösteren öğrencilere hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106