Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed

Özen Mensucat 150 fidanı toprakla buluşturdu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından Özen Mensucat Boya Terbiye İşletmeleri A.Ş. ile Kapaklı Belediyesi işbirliğinde, Kapaklı Fatih Mahallesinde yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda fidan dikildi.

Özen Mensucat kurumsal sürdürebilirlik ilkeleri doğrultusunda çevre kirliliğini önlemek ve karbon ayak izini azaltmak amacıyla Kapaklı Belediyesi ile işbirliği yaparak 150 fidanı toprakla buluşturdu. Fidan dikim etkinliğine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Özen Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Temiroğlu’yla Özen Mensucat çalışanları katıldı.

Alana 30 ıhlamur ağacı, 35 ceviz ağacı, 35 çınar ağacı ve 50 erguvan ağacı olmak üzere 150 fidan katılımcılar tarafından toprakla buluşturuldu.

Etkinlikte konuşan Özen Mensucat Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temiroğlu, “Para kazanmak işyeri için nefes almak gibidir. İnsan, canlı nefes almadan yaşayamaz. İşyerinin de para kazanması lazım nefes almak için. Ancak insanlar sadece nefes almak için yaşamazlar işyerleri de sadece kar elde etmek için yaşamamalı. İşyerinin görevi, çalışanlara ekmek vermek, çalışanların huzur içerisinde çalışmasını sağlamak, onların dertleriyle ilgilenmektir. Bunlar çok önemli şeyler. Çevreyle ilgilenmek de önemlidir. Böyle olduğu zaman insan nasıl nefes almak için yaşamıyor başka görevleri varsa işyerlerinin de sadece para kazanmak için değil başka şeyler de yaparak yaşamlarını devam ettirmiş olurlar. Biz Özen Mensucat olarak bu zihniyetteyiz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için Özen Mensucat olarak sürdürülebilirlikle ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Etkinlikle konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ben de bütün Kapaklı halkı adına teşekkür ediyorum. Biz Özen Mensucat’a ne zaman gitsek hiç boş dönmedik. Sorunlarla ilgili bir paydaş gördük karşımızda. Kapaklı’da böyle bir projeyi de ilk defa Özen Mensucat gerçekleştiriyor, teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız” diye konuştu. Çetin, alanın ilerleyen zamanda yürüyüş yolları, oturma alanları, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarıyla yaşam alanına dönüştürüleceğini ifade etti. Çetin’in ardından konuşan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, “Özen Mensucat ailesine çok teşekkür ediyoruz. Ahmet Temiroğlu ve LCW ailesine bizler de kaymakamlık olarak ne zaman bir taleple gitsek her zaman için yardımcı oldular. Bölgemize yaptıkları güzelliklerden ve iyiliklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106