Öne Çıkanlar Ali Yerlikaya GİRAY DUDA ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed

Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi açıldı…

Çerkezköy Ambardere mevkiinde bulunan Eğitim Kampüsü alanında hayırsever Seval-Ahmet Çetin çifti tarafından yaptırılan Fen Lisesi’nin açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra işadamları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Ahmet Çetin, eğitime yapılan yatırımın önemine değindi. Çetin, “Bugün burada bizim için ilçenin yaşandığı tarihi bir güne hep birlikte tanıklık ediyoruz. Ülkemizin birçok sanayi kuruluşu bölgemizde yer almaktadır. Teknoloji merkezinin ve sanayinin en fazla ihtiyaç duyduğu ilim bilim insanlarının yetiştirilmesinde ilk adımların atıldığı yerler Fen Liseleridir. Bu aşamaya gelene kadar okulumuza emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Şahsım ve büyük Çetin grup ailem adına hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Katılımcılarla birlikte okulun açılış kurdelesi kesildi, okul gezildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106