Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

Tekirdağ Valisi Soytürk’e Tekirdağ sanayi hakkında brifing verildi

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu ve Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Müdürleriyle bir araya gelerek Tekirdağ sanayisi hakkında brifing aldı.

Valilikte yapılan toplantıda Sanayi ve Teknoloji Müdürü Akçal, Tekirdağ sanayisinin genel durumu ve Tekirdağ sanayisinin Türkiye sanayi içindeki yeri hakkında brifing verdi.

Ardından OSB Müdürleri, Organize Sanayi Bölgeleri hakkında brifing verdiler. OSB’lerle ilgili talep ve beklentilerini Vali Soytürk’e ilettiler. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) adına da, ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal toplantıya katılarak bölge hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106