Öne Çıkanlar Yapay Zeka Rüştü Bozkurt Kişisel verilerin korunması kanunu ömer nart Arif Esen

Vali Yıldırım, ÇOSB Ortaokulu’nda Z Kütüphane açılışına katıldı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Ortaokulu’nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇOSB Bölge Müdürlüğü ve Okul Aile Birliğinin katkılarıyla yapılan Z Kütüphane açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yıldırım şunları söyledi; “Bugünün şartlarında bilgiye ulaşmak kolay ama elinizde uygun araçlarınız varsa bilgiye ulaşmak mümkün. Eskiden kütüphanelerimiz bilgiye ulaşmanın en mutlak yöntemi idi. Bugün milyonlarca kitaba, milyonlarca dokümana, her konu hakkındaki bilgiye cebinizdeki akıllı telefonlardan erişmeniz mümkün oluyor. Bugünün kütüphaneleri belki hacim olarak küçük ama içine girdiğinizde uygun donanımlarla da donatıldığı için çok rahatlıkla daha fazla bilgiye ulaşabilmenin mümkün olduğu bir alan.

Üstüne üstlük bilgisayarlarda Z kütüphanelerde dünyanın dört bir yanındaki kütüphanelere de erişmek mümkün. Bu kütüphaneler bazen milli kütüphaneler, devletlerin kütüphaneleri aynı zamanda üniversitelerin ve bilime hizmet eden vakıfların kütüphaneleri oluyor. Buradaki kütüphanelere de erişmek çok kolay ve bunlardaki bilgileri alarak kendimizi daha donanımlı hale getirmek de mümkün oluyor. Bu Z kütüphanelerde gençlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz faydalanacaklar. Dünyaya daha hazır öğrencilerin buradan mezun olmasına vesile olacaktır. Bu Z kütüphanenin açılmasına vesile olan ve burada öğrencilerimize rehberlik edenlere teşekkür ediyorum.”

Kütüphanenin açılış kurdelesi Tekirdağ Valisi Azizi Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutamı Kd. Alb. Osman Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından kesildi. Program çerçevesinde ayrıca hayırsever iş insanları tarafından bağışlanan tabletler de öğrencilere teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106