Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi ömer nart Ece Kamar İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU Uğurteks

‘Yedi Kadın’ tiyatroseverlerle buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) kültür-sanat faaliyetleri kapsamında sahneye konulan ‘Yedi Kadın’ tiyatro oyunu, ÇOSB Konferans Salonu Kültür ve Sanat Merkezimizde tiyatroseverler ile buluştu. Toplumda kadın olarak var olmayı yeniden keşfeden yedi kadının hikayesinin anlatıldığı Yedi Kadın oyunu, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun usta oyuncuları tarafından sahnelendi.

Oyunu, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri M. Gürdal Adal, Mete Han Pekol ve ÇOSB Denetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk’un yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi.

İki perdelik oyunda izleyenler coşkuyu ve hüznü bir arada yaşadı. Oyunun sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun ardından protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

OYUNUN KONUSU

Birbirini hiç tanımayan yedi kadının yolları kişisel gelişim kursunda kesişir. Altı haftalık süreçte kadınlar kendilerini özgürce ifade etmenin yollarını ararlar. Oyun, toplumda kadın olarak var olmayı yeniden keşfeden yedi kadının hikayesidir.

YEDİ KADIN OYUNU KÜNYESİ

Yazan, Barbara Schottenfeld. Çeviren, Sevgi Sanlı. Yöneten, Ebru Aytürk Şayan.

OYUNCULAR

Gwen: Banu Manioğlu

Sherry: Ebru Aytürk Şayan

Alice: Nazlı Uğurtaş

Beth: İpek Gülbir

Michelle: Fatoş Ece Koroğlu Önalp

Eileen: Çiçek Üstün

Mandy: Lalizer Tuinman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106