Öne Çıkanlar Ali Yerlikaya GİRAY DUDA ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed

Yünsa 2.8 milyon euro’luk yatırımla boyahanesini yeniledi

Global bir Türk markası olarak, üst segment yünlü kumaş üretiminde dünyanın lider firmaları arasında yer alan Yünsa’nın 2.8 milyon Euro yatırımla tamamıyla yenilediği boya işletmesinin açılışı 8 Mayıs 2023 tarihinde Çerkezköy’de gerçekleşti. Daha az kimyasal kullanımı ile çevreye duyarlı bir tesis olarak yenilenen boyahane; Yünsa’nın sürdürülebilirlik anlayışının önemli bir göstergesi oldu.

Dünya çapında kabul gören kalitelerini boyahane yatırımı ile daha yukarı çektiklerini, aynı zamanda yeşil bir çevre için de önemli bir adım attıklarını belirten Yünsa Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, “Yünsa bu yatırımla Endüstri 4.0 yolunda önemli bir adım attı. Otomasyon ve yeni makinelerin artan proses kabiliyeti ile hem kalite hem de iş sağlığı ve güvenliği konusunda en üst noktaya çıkıldı. Yünsa’nın 1973 yılında Çerkezköy’de kurulan üretim tesisi içindeki boya işletmesinin yenilenmesiyle makine sayısı yüzde 55 azaltılarak aynı kapasitede üretim yapılmaya devam edilecek. Yünsa; gerçekleştirilen yatırım ile sürdürülebilirliğin yanında yün boyama süreçlerindeki makine verimliliğini (OEE) artırarak, renk tekrarlanabilirliğini de güçlendirmiş oldu. Yaptığımız yatırımlarla üretim kalitemizi yükseltirken su ve enerji tüketiminde de tasarruf yapıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106