Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Ali Yerlikaya

YÜNSA 50. yaşını coşkuyla kutladı

Yünlü kumaş üreticisi olan Yünsa, yarım asırlık başarılı geçmişini çalışanları ile birlikte kutladı. 50. Yıl etkinliğinde konuşan Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz, bundan tam 50 yıl önce, rahmetli Sakıp Sabancı başkanlığında kurulan ve yıllar içinde büyüyerek, dünyanın en önemli yünlü kumaş üreticilerinden biri haline gelen Yünsa’nın daha güçlü ve daha başarılı bir geleceğe doğru yelken açtığını söyledi.

2025 yılında Avrupa’nın, 2030 yılında da dünyanın lider markası olma hedeflerine, Yünsa’nın başarılı çalışanları ile ulaşmanın hiç de zor olmayacağına inandığını söyleyen Sürmegöz, şirketin yarım asırlık geçmişinin önemli bir bölümüne tanıklık eden arkadaşlarına teşekkür ederek 35 yılı aşkın çalışanlarına kıdem ödüllerini takdim etti.

ÇOSB’deki üretim tesislerinde gerçekleşen kutlama etkinliğinde aynı zamanda Yünsa’da 15 yıl ve üzeri çalışanlara kıdem ödülleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106