Öne Çıkanlar KPMG CEVAHİR UZKURT Türkonfed ÇOSB 3 BİN FİDAN DİKTİ Ece Kamar

Tekirdağ Valisi Yıldırım yerli solunum cihazı üreten Arçelik’i ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı‘nın koronavirüs (Kovid -19) salgınına karşı ‘Yerli solunum cihazı üretelim’ çağrısına uyarak mekanik ventilatörleri (yerli solunum cihazı) üreten Arçelik A.Ş.’nin Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) üretim tesislerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bilgi veren Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk, “Şu ana kadar 200 tane ürettik ve 100 tanesini teslim ettik. 500 tane de Nisan sonuna kadar ürettik. Mayıs sonuna kadar da 5000 tane üreteceğiz” dedi.

Yerli yoğun bakım solunum cihazı üretim ünitelerini gezen Vali Yıldırım, koronavirüs pandemisinin tedavisinde hayat kurtaran yerli solunum cihazını ürettikleri için Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Yıldırım’ın inceleme gezisine ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106