Öne Çıkanlar Rüştü Bozkurt ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim AB ÇOSB Girişimcilik Paneli

ÇOSB Arama Kurtarma Ekibi, AFAD tarafından akredite oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), felaketlere karşı hazırlıklar açısından da örnek olmaya devam ediyor. 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından Arama Kurtarma Ekibi çalışmalarının yoğunlaşmasıyla birlikte harekete geçen ÇOSB, Trakya’daki OSB’ler arasında ilk Arama Kurtarma Ekibini kurarak eğitimlerden başarıyla geçti ve AFAD tarafından akredite oldu.

Eğitimlerin yanı sıra uygulama sınavından da büyük bir başarıyla geçen ÇOSB ekibi büyük takdir topladı. Kentsel Arama Kurtarma Hafif Seviye Akreditasyonu alan 30 kişilik ÇOSB Arama Kurtarma Ekibinin eğitimlerdeki gayreti örnek gösterildi.

Tam donanımlı bir ekip olan ÇOSB Arama Kurtarma Ekibi, verdikleri desteklerden dolayı ÇOSB Yönetimine de teşekkür etti. Tekirdağ AFAD İl Müdürlüğü eğitim alanında düzenlenen AFAD akreditasyon eğitimini ve uygulama sınavını başarıyla tamamlayan ÇOSB ekibi, meydana gelebilecek afetlerde görev yapabilmek için gerekli olan uygunluk belgesini almayı hak kazandı.

Konuyla ilgili konuşan ÇOSB Yetkilileri de şunları söyledi: “Arama Kurtarma Ekibimiz eğitim ve tatbikatlarda belirlenen hedefleri başarıyla yerine getirirken, bir yandan da gerçeğini aratmayan enkaz simülasyonunda deneyim kazandılar. Ekibimizin göstermiş olduğu ustalık ve koordinasyon gerçekten takdire şayandı. Arama kurtarma çalışmalarını başarıyla tamamlayan ekibimizi yürekten tebrik ediyoruz. Onların bu becerisi ve özverisi, Bölgemiz için büyük bir kazanç ve güvencedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106