Öne Çıkanlar ÇOSB Girişimcilik Paneli ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Rüştü Bozkurt ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler AB

Depremden etkilenen sanayicilerin sorunları ve ihtiyaçları değerlendirildi

Depremden etkilenen sanayicilerin sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik değerlendirme toplantısı Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın başkanlığında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

Toplantdya Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, Sanayi ve Teknoloji Müdürü, OSB Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve üyeleri katıldı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un da hazır bulunduğu toplantıda, deprem bölgesindeki OSB’lerin acil istek ve ihtiyaçlarının karşılanması için yapılacaklar konuşuldu.

Toplantdda açılış konuşmasını yapan Vali Yıldırım; “Tekirdağ’dan 400’ün üzerinde TIR sevk ettik, 100’ün üzerinde kamyonu sevk ettik. Bu yardımlar gönülden yapılan yardımlar, yardım yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün de depremden etkilenen sanayicilerin sorunlarını konuşacağız. Yapılabilecek yardımlar hakkında istişarelerde bulunacağız.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından deprem bölgesinde yer alan sanayicilerin sorunları, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay tarafdndan aktarıldı. Daha sonra Tekirdağ’dan, deprem bölgesinde bulunan sanayicilere, OSB’lere ve ticaret erbabına yapılabilecek destekler görüşüldü. Görüş ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106