Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

ÇOSB Yönetim Kurulu üyeleri Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 21’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkan şeçilen ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Vali Yıldırım, ÇOSB başkanlığına yeniden seçilen Eyüp Sözdinler’e ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi. Başkan Sözdinler, Vali Yıldırım’a teşekkür ederek “Çerkezköy ve Tekirdağ için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” dedi. Ardından Vali Yıldırım, Başkan Sözdinler ve yönetim kurulu üyelerine Tekirdağ Valiliği’ni gezdirdi. Restore edilen tarihi bina hakkında bilgiler verdi.

VALİ YILDIRIM’DAN İADE-İ ZİYARET

Vali Aziz Yıldırım, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 21’inci Olağan Genel KurulToplantısı’nda yeniden başkan şeçilen ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e iadei ziyarette bulundu. Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından bina girişinde karşılanan Vali Yıldırım ardından makama geçerek OSB’nin faaliyetleri hakkında Başkan Sözdinler’den bilgi aldı.

Vali Aziz Yıldırım, Başkan Eyüp Sözdinler’e ve yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Karşılıklı görüş ve fikir alışverişi şeklinde geçen ziyaret için Başkan Sözdinler Vali Yıldırım’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106