Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Türkonfed Proje bazlı teşvikler

23 Nisan 1920’den günümüze Türk sanayisi paneli

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Abdülrezzak Sancak Konferans Salonu’nda düzenlenen panelde “Ulusal Egemenlik ve Cumhuriyetten Günümüze Türk Sanayisi” masaya yatırıldı. Panelde ulusal egemenlik üzerinde durulurken, panelin ikinci bölümünde de sanayinin milli mücadele dönemindeki önemi, Cumhuriyetin ilk yıllarındaki ekonomik gelişmeler, Cumhuriyetten günümüze Türk sanayisi masaya yatırıldı.

Sanayinin milli mücadele döneminde önemli bir rol üstlendiği belirtilirken, tam bağımsızlığın ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkün olduğu ifade edildi.

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Temiroğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenen ve geniş katılımın olduğu panele, konuşmacı olarak ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak, Dünya Gazetesi Yazarı Rüştü Bozkurt, Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Canpolat ve Sanayi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şenol Aydın katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan panel iki bölümden oluştu. Panelin ilk bölümünde 23 Nisan ele alınırken, ikinci bölümde de 23 Nisan’dan bu yana Türkiye ekonomisi ele alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106