Öne Çıkanlar Ece Kamar Uğurteks GİRAY DUDA ömer nart Global Sanayici

Barış Gezegeni’ne çocuklardan büyük ilgi…

Bölgenin kültür ve sanat hayatına katkı anlamında çok sayıda tiyatroya ev sahipliği yapan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, çocuklara yönelik tiyatro oyunu organize edildi. İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen ‘Barış Gezegeni’ isimli tiyatro oyununu yüzlerce ilköğretim öğrencisi izleme imkanı buldu.

 

9 Şubat Salı günü, ÇOSB Konferans Salonu’nda sahnelenen oyunun konusu ise şöyle: “Güzel bir gemide yaşayan altı çocuk. Oyun oynamak için ailelerinden habersiz sandalla bir yolculuğa çıkarlar. Ancak ufukta görünen korsan gemisi ve fırtına onları çok korkutur. Çocuklar çoktan pişman olmuşlardır ama yapacak hiçbir şeyleri de yoktur.”

 

Müzikli danslı çocuk oyununu yazan Ülker Köksal, yöneten Levent Niş. Oyuncular ise şu isimlerden oluşuyor: Levent Niş, Birol Engeler, Özge Aktaş, Mehtap Gündoğdu, Arif Mustafa Güney, Bahar Çokyaşa, Sumru Yılmaz, Sinem Koşar, Özcan Akgöz, Merve Hakaydın, Mehmet Konu, Onur Nart, Gökçe Aktaş, Murat Ceylan, İpek Şen, Özgün Bayraktar, Emre Akarsu.

 

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106