Öne Çıkanlar Ece Kamar ömer nart Global Sanayici GİRAY DUDA Uğurteks

Çerkezköy OSB’de Eyüp Sözdinler dönemi
Çerkezköy OSB 13. Olağan Genel Kurul toplantısı 12 Mayıs 2015 tarihinde yapıldı. 10 yıldır ÇOSB’yi başarılı bir şekilde yöneten Ömer Sarıoğlu ve ekibi gençlerin önünü açmak amacıyla aday olmadılar. Divan Başkanlığı Ramiz Orhan Ermeç, divan üyeliklerine ise Zübeyir Altun ve Fatih Elay’ın yaptığı genel kurulda Yönetim Kurulu Raporu’nu ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan okudu. Özdoğan, Çerkezköy OSB yönetiminin son 2 yıl içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında özet bilgi verdi. Denetim Kurulu Raporu’nu Mehmet Savaş, Yeminli Mali Müşavirlik Raporu’nu Şükrü Aydın, bilanço ve gelir tablosunu Günay Aydın okudu. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu ile Yeminli Mali Müşavir Raporu ile bilanço ve gelir tablosu yapılan bilgilendirme doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi. Yönetim Kurulu üyeleri ile Denetim Kurulu üyeleri oybirliğiyle ibra edildi. Seçimlere Eyüp Sözdinler başkanlığında tek liste ile gidildi. Sözdinler’in listesi oybirliğiyle seçildi.



Çerkezköy OSB Bütçesi ile Hizmet Gelirleri hakkında ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan bilgi verdi. Bilgilendirme doğrultusunda imar tarifelerinde yüzde 50 artış diğer kısımlarda yüzde 12 artış öngörüldü. Kanal projesi için sanayicilerden aylık 400 TL toplanması hedefleniyor. Yapılan bilgilendirme doğrultusunda 2015 yılı tahmini gelir-gider bütçesi 599 milyon 454 bin TL olarak tahmin edildi. 2015 yılı gelir-gider bütçesi yapılan bilgilendirme doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi.

SARIOĞLU ONURSAL BAŞKANIMIZ

Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, yaptığı teşekkür konuşmasında kendilerini oybirliğiyle seçen tüm sanayicilere teşekkür etti. Çerkezköy OSB eski Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’nu ‘onursal başkan’ olarak niteleyen Sözdinler “Çerkezköy OSB’de 10 yıl boyunca görev yapmış, Başkan Ömer Sarıoğlu, Başkan Vekili M. Gürdal Adal ile tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra Sarıoğlu’nun tecrübelerinden istifade edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Görevimiz süresi içerisinde elimizden gelenin en iyisini hep birlikte yapmaya çalışacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.



PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIK

Ömer Sarıoğlu da yaptığı teşekkür konuşmasında, “Görev süremiz içinde yönetim kurulu olarak Türkiye genelinde rastlanmayan çalışmaları Çerkezköy’de yaptık. Yaptıklarımız sizlerin eseridir. Yönetim seçimlerine tek liste ile gidildi. Bütün önergeler oy birliği ile kabul edildi. Böyle uyumlu Türkiye’de başka OSB yok. Teşekkür ediyorum. 10 yıl içerisinde profesyonel bir şekilde çalıştık. İyi yaptıklarımız, kötü yaptıklarımız olmuştur. Ancak hiçbir sanayicimizi geri çevirmedik. Sanayicimizin kanunlar dairesinde taleplerini yerine getirdik. Çerkezköy OSB yönetim kurulu başkanlığı bizler için bir gururdur. Bu gururu 10 yıl boyunca bana yaşattınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.



Dilek ve temenniler bölümünün ardında Çerkezköy OSB 13.Olağan Genel Kurul Toplantısı tamamlandı.


YENİ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ


Eyüp Sözdinler (Henateks A.Ş.),
Natan Yakuppur (Uğur Tekstil),
Ali Bekmezci (Beks Çorap),
Bülent Darcan (Boytek),
Eyüp Koray Dinsel (Veston).



YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Saim Buyruk (buyruk Tekstil),
Altuğ Uysal (Deva Holding),
Ahmet Temiroğlu (Özen Mensucat),
Muharrem Yamaç (BSH),
Zübeyir Koca (Trelleborg).



DENETİM KURULU ASİL


Mehmet Savaş (Arçelik),
Taha Ülker (Schnee Metal).

DENETİM KURULU YEDEK

Ahmet Hamdi Ünlü (As Emprime),
Ulvi Eroğlu (Elvan Tekstil).

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106