ÇOSB dijital ortamda çok sayıda online seminer düzenledi

COVID-19 salgınıyla beraber kurumlar ve firmalar açısından dijitalleşmenin önemi çok net olarak ortaya çıktı. Özellikle beyaz yakalılar açısından evden çalışma modeline geçildi, dijital teknolojiler daha çok kullanılmaya başlandı. Yüz yüze görüşmeler yerini elektronik toplantılara bıraktı. Hızlı bir adaptasyonla toplantılar, görüşmeler ve seminerler video konferans yöntemiyle yapılmaya başlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü de dijital ortamda birçok online seminer çalışması gerçekleştirdi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün sosyal medya hesapları üzerinden yapılan online seminerler büyük ilgi gördü.

DÜZENLENEN ONLİNE SEMİNERLER

Katılımcı firmalar tarafından da memnuniyetle karşılanan online seminerler şu başlıklardan oluştu:

  1. Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Selçuk Tuzcuoğlu tarafından, “Dijital Pazarlama” konulu seminer verildi. Seminerde pazarlama faaliyetlerinin internete taşındığı günümüzde Dijital Pazarlama Yöntemleri anlatıldı.
  2. Müjgan Çetin tarafından, “Korona Günlerinde İnovasyon Yönetimi” konulu seminer verildi. Seminerde, ISO 56002-İnovasyon Yönetim Sistemi Kılavuz Standardı Işığında

COVID-19 sonrası radikal inovasyon fırsatları anlatıldı.

  1. Eğitmen-Yazar-Danışman Canan Duman, “İşin Geleceği, Uzaktan Çalışma Modeli, Krizin Fırsatları ve Ofislere Geri Dönüş Hazırlıkları” konusunda seminer verdi.
  2. Prof. Dr. Seniye Ümit Fırat tarafından “Dijital Dönüşümün Kalbi: Büyük Veri ve Veri Madenciliği” konulu seminerin verildi.
  3. Avukat Egemen Gürcün, “Tahkim Yargılamasının Bölgemiz Firmalarına Sağladığı Faydalar” konulu seminer verdi.
  4. Dr. Lütfi Apilioğulları, “Dijital Tabanlı Yalın Dönüşüm ve Üretim Ekonomisi” konulu bir seminer verdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106