Öne Çıkanlar Ece Kamar ömer nart Uğurteks GİRAY DUDA Global Sanayici

ÇOSB firmalarına Platin ve Altın Ödüller

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin (İTHİB) 2019 yılı ihracat listesine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden de (ÇOSB) çok sayıda firma Platin ve Altın kategorilerinde yer almayı başardı.

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), 2019 yılında başarılı ihracat gerçekleştiren 1091 ihracatçı firmayı Platin, Altın, Gümüş, Bronz ve Başarı olmak üzere 5 kategoride “İhracatın Liderleri” ödül töreni ile ödüllendirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz şunları söyledi: “Tekstil sektörümüzle gurur duyuyor, başarılarının her geçen yıl katlanarak artmasını diliyorum. 2019 yılında yaklaşık 10 milyar dolar değerinde ihracat gerçekleştiren tekstil ve hammaddeleri sektörü olarak Türkiye ekonomisinin geleceğine, yatırımlarımızla, istihdamımızla, katma değeri her geçen gün artan ihracatımızla güvenimiz tamdır. Türkiye tekstil ve hammaddeleri ihracatının yaklaşık yarısını gerçekleştirerek Platin, Altın, Gümüş, Bronz ve Başarı Kategorilerinde ödül almaya hak kazanan üyelerimiz başta olmak üzere tüm sektörümüzle gurur duyuyoruz, başarılarının her geçen yıl katlanarak artmasını diliyorum.”

2019 İHRACAT GURUR TABLOSU

1091 ihracatçı arasında ÇOSB’nin gururu olan firmalar şu isimlerden oluştu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106