Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi ÇOSB Türkonfed Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

ÇOSB, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemini (EYS) kurdu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından hazırlık çalışmaları tamamlanan ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi (EYS) için dokümantasyon vb. ön hazırlıklar yapılarak belge alımı çalışmaları tamamlandı.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü bünyesinde enerji tüketiminin izlenmesi, mevcut cihaz ve ekipmanların kontrol altında tutulması, verimliliğin artırılması ve enerji bilincinin yükseltilmesinin hedeflendiği bu çalışma ile ÇOSB’nin örnek ve öncü bir OSB olması yönünde yeni bir adım atılmış oldu. ÇOSB yetkilileri ülkemizin en büyük OSB’lerinden biri olan ÇOSB’de enerji kaynaklarının etkin kullanımı ve enerjinin kullanımının sistemli olarak takip edilmesinin bu çalışma ile daha üst bir düzeye taşındığını ifade ettiler.

ISO 50001 EYS kurulumu çalışmalarının tamamlandığı ÇOSB’de yapılan iki aşamalı (dokümantasyon ve saha çalışması) bir denetleme sonrası kurumun bu belgeyi almaya haz kazandığı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
ÇOSB ISO 50001
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106