Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Türkonfed Proje bazlı teşvikler

 ÇOSB Müdürlüğü çalışanlarına Hizmette Mükemmellik eğitimi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün, Trakya Kalkınma Ajansı 2017 yılı ‘Teknik Destek Programı’na yapmış olduğu başvuru sonrası kabul edilen “Hizmet Kalitesinde Mükemmellik” projesi çerçevesinde ÇOSB Bölge Müdürlüğü çalışanlarına eğitim verildi.

 

Sekiz gün boyunca farklı gruplar halinde verilen eğitimlerde, iletişim, müşteri kavramı, zor kişi ve durumlarla başa çıkma konularını kapsayan eğitimler verildi. Uzman eğitmenlerce verilen ve ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. Kat Eğitim Salonunda yapılan çalışmalar oldukça verimli ve keyifli geçti. 8 gün boyunca yaklaşık 150 ÇOSB çalışanı eğitim aldı.

 

Eğitimin son gününde eğitime katılan çalışanlara sertifikaları verildi. Sertifika törenine katılan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, eğitimin önemine değinerek yıl içerisinde bu tür önemli ve etkin eğitimlerin devam edeceğini açıkladı ve çalışanlara sertifikalarını verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106