Öne Çıkanlar Ece Kamar Uğurteks ömer nart Anjelika Akbar Arçelik Üretim Koordinatörü Alp Karahasanoğlu

ÇOSB yönetiminden örnek eğitim üssüne ziyaret
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu, ÇOSB tarafından yaptırılan Özel ÇOSB Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi’ni ziyaret etti. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bekmezci, Bülent Darcan ve Eyüp Koray Dinsel, Yönetim Kurulu yedek üyeleri Saim Buyruk ve Muharrem Yamaç ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ı Okul Müdürü Caner Baysal ve Müdür Yardımcısı Tolga Batur karşıladı. Okulu gezip bilgi alan ÇOSB heyeti ayrıca derslikleri de gezerek öğrencilerle sohbet etti.  Modern ve kaliteli bir ortamda sürdürülen eğitim ve öğretimi takdirle karşılayan ÇOSB Yönetim Kurulu üyeleri dün olduğu gibi bundan sonra da eğitime desteklerinin devam edeceğinin altı çizdiler. 
 


OKULDA NELER VAR?

Özel ÇOSB Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi, giriş kat ve artı 3 kat olmak üzere 4 katlı ve 40 derslikli. Okulda ayrıca 21 atölye ve laboratuvar, 300 kişilik konferans salonu, kütüphane, kantin, yemekhane, kapalı spor salonu ve açık spor alanları bulunuyor. 15.000 metrekare alan üzerine kurulu, 1200 öğrenci kapasiteli okul 13.780 metrekare kapalı alana sahip.  2015-2016 eğitim-öğretin dönemine 483 öğrenciyle başlayan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Makina Teknolojileri, Tekstil Teknolojileri, Kimya Teknoloji Alanı olmak üzere 5 alan ve 7 dal bulunuyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106