Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi ÇOSB Türkonfed Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

ÇOSB yönetiminden Tekirdağ milletvekillerine ziyaret

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu, AK Partili ve CHP’li Tekirdağ milletvekillerini TBMM’deki makamlarında ziyaret etti.  Ziyarete; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bekmezci, Eyüp Koray Dinsel ve Bülent Darcan, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek üyesi Saim Buyruk ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan katıldı.



 

ÇOSB heyeti ilk önce CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’i Meclis’teki makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, bölgenin geleceği ve ÇOSB’nin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

ÇOSB heyetinin TBMM’deki ikinci durağı AK Partili milletvekilleri oldu. ÇOSB heyetiyle bir araya gelen; AK Parti Tekirdağ milletvekilleri; Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün de ziyaretten oldukça memnun kaldı. ÇOSB’nin önemine dikkat çeken AK Partili milletvekilleri, birlik çağrısı yaptı. Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyleyen ÇOSB yönetimi milletvekillerine teşekkür etti. 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106