Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Technocast

ÇOSB’de çevre ve yangın eğitimleri başladı
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, öğrencilere yönelik başlattığı yangın ve çevre eğitimlerini sürdürüyor. 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde 23 okulun 3. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 1150 öğrenciye yangın eğitimi; 21 okulun 7. Sınıf öğrencilerinden yaklaşık 1050 öğrenciye de çevre eğitimi vermeyi hedefleyen ÇOSB Bölge Müdürlüğü, öğrencilerde çevre ve yangın bilinci oluşturmayı amaçlıyor.

 

Eğitimlerin ilki geçtiğimiz günlerde ÇOSB Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenledi. Burada öğrencilere seslenen ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Çevre ve yangın eğitimine önem veriyoruz. Öğrencilerde de bu bilinci oluşturabilmenin gayreti içerisindeyiz. Öğrencilerin buradan öğrendikleri bilgileri normal hayatlarında uygulamalarını istiyoruz. Tüm öğrencilere başarılar diliyoruz” dedi.

 



Eğitimler kapsamında, ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Atık Kontrol Şefi Yunus Doğan tarafından 7. Sınıf öğrencilerine çevre eğitimi veriliyor. Doğan, çevre ve çevrenin korunmasındaki öncelikleri anlatırken, eğitimin ardından öğrenciler ÇOSB Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisilerini gezme imkanı buluyor. Eğitimler kapsamında 3. Sınıf öğrencilerine de, ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu tarafından yangın eğitimi veriliyor. Terzioğlu öğrencilere yangın ve yangından korunma konusunda bilgiler veriyor. Teorik bilgilerin ardından ÇOSB İtfaiye birimini ziyaret eden öğrenciler, eğitimde öğrendiklerini uygulamalı olarak görme imkanı buluyor. 2015 Kasım ayında başlayan eğitimler 2016 Mayıs ayında son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106