Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi ÇOSB Türkonfed Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

ÇOSB’de personele plaket töreni

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, düzenlenen programla Bölge Müdürlüğünde 10, 20 ve 25 yılını dolduran çalışanlarına plaket ve hediye verdi.

ÇOSB Sosyal Tesisleri içerisindeki Parıltım Restaurant’ta gerçekleştirilen programa, ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleri ve şefleriyle tüm çalışanlar katıldı. Ödül törenine katılan çalışanlar memnuniyetlerini dile getirirken birlik ve beraberlik mesajları verildi.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nde 25 çalışma yılını dolduran Ahmet Şafak’a, 20 çalışma yılını dolduran Ali Özbek’e ve 10 çalışma yılını dolduran; Fuat Özçelik, Buğra Ertuğrul, Ayhan Yavuz, Mecit Pehlivan, Ertan Noyan, Ahmet Daya, Mustafa Bulut, Süleyman Barut, Rıza Duran, Bahtiyar Çat ve Muhittin Say’a plaket ve hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106