Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Endüstri 4.0

ÇOSB'den 112 Acil Servis'e tam donanımlı ambulans

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nce 112 Acil Servisi’ne hasta nakil hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet ambulans hibe edildi. ÇOSB içinde kurulu bulunan 112 Acil Servise tahsis edilen tam donanımlı ambulans Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut'a teslim edildi.

Ambulansı ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan'dan teslim alan Akbulut, "Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 2011 yılında da bir ambulans hibe etmişlerdi. O ambulans Kapaklı ilçemizde hastalarımıza hizmet verdi. 2014 yılında da yeni bir ambulans talebinde bulunduk. Ayrıca ÇOSB’nin içinde güzel, ferah ve modern bir 112 Acil Servis İstasyonunu da bize tahsis edildi. ÇOSB yönetimine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ise bağışlanan ambulansın bölgedeki fabrikalarla beraber Kapaklı ve Çerkezköy'de hizmet yapacağını belirterek "İnşallah bu ambulansa büyük işler düşmez ama biliyoruz ki bu ambulanslar toplumun ihtiyacı olan ekipmanlar. Yine de en iyi şekilde kullanılmasını temenni ediyoruz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından iki tarafın imzası ile ambulans teslim edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106