Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Türkonfed Technocast Kişisel verilerin korunması kanunu Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

ÇOSB’den 20 firma en büyükler içinde

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan, Türkiye’nin sanayi konusundaki en kapsamlı ve uzun soluklu çalışması olan ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’ araştırmasının 2018 yılı rakamları açıklandı. Çalışmanın bu yılki raporunda yine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) göğsünü kabartan tablo çıktı. ÇOSB’den 20 firma ülkemizin en büyük 500 firması arasında yer almayı başardı. Geçen yıl ÇOSB’den 16 firma, İSO’nun 2017 en büyük 500 firma listesinde yer almıştı.

“Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2018” araştırması hakkında görüşlerini açıklayan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Türkiye ölçeğinde yapılan bu araştırmayı ÇOSB’nin ev sahipliği yaptığı seçkin firmaların üretimde geldiği noktayı göstermesi bakımından çok önemsiyoruz. Türkiye’nin en önemli üretim ve sanayi bölgelerinden ÇOSB, altyapısı, konumu ve kurumsallaşmış yapısıyla katılımcılarına verdiği desteği artırarak sürdürmektedir. En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesine 2018 verilerine göre bölgemizden 20 firmanın girmesi çok önemli. Biz ÇOSB yönetimi olarak katılımcılarımızın en verimli üretimi sağlamaları, katma değeri yüksek teknolojili üretim yapabilmeleri için ulaşım, iletişim, altyapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106