Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Endüstri 4.0

ÇOSB’den hayvan barınaklarına destek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) yaptığı sosyal yardımlarla büyük takdir topluyor.

Havaların soğuk olduğu bu günlerde ÇOSB Yönetimi, Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne araç bağışı, Kapaklı Belediyesi’ne ait Hayvan Barınağında kalan köpek ve kedilere kulübe ve mama yardımında bulundu.

Kapaklı’da barınakta kalan tüm hayvanların bir yıllık mamasını karşılayan ÇOSB, ayrıca 20 adet de yeni kulübe yaptırarak barınağa teslim etti. Yetişkin-yavru köpekler ve kediler için bir yıllık mama veren ÇOSB’nin yaptığı bu sosyal sorumluluk yardımı büyük takdir topladı.

Çerkezköy Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ÇOSB tarafından bağışlanan araçla, acil durumlarda sokak hayvanlarına müdahale edilecek. Belediyeye aracın teslimi esnasında Çerkezköy Hayvan Bakım Merkezi’ni de gezen ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan çalışmalar hakkında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan bilgi aldı. .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106