Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Endüstri 4.0

‘Gülen Yüzler Pikniği’nde çiftetelli

Çerkezköy OSB’nin Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’nin işbirliğiyle düzenlediği ‘Geleneksel Gülen Yüzler Pikniği’nin yedincisi gerçekleştirildi.  Engelliler ile ailelerine yönelik olarak düzenlenen pikniğe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB eski Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve çok sayıda engelli vatandaş ile aileleri katıldı. Engellilerin gönüllerince eğlendiği piknik organizasyonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler ve eski başkan Ömer Sarıoğlu engelliler beraber önce kolbastı, çiftetelli ardından da Ankara havası oynadılar.



Etkinlikte konuşan Çerkezköy Kaymakamı Kubilay, ‘Gülen Yüzler Pikniği’nin Sakatlar Haftası nedeniyle ilçede yapılan tüm programlara örnek olduğunu kaydetti. Kubilay, “ÇOSB Yönetim Kurulu eski başkanımız Sarıoğlu bir ricada bulundu. Ben de ricasını geri çeviremedim ve engelli vatandaşlarımız için yeni halk eğitim merkezimiz olan eski yüksekokul binamızda resim kursu açıyoruz. Eğitim ile aşılayamayacak engel yok. Bugün burada olmamıza sebep olan TSD Çerkezköy Şube Başkanımız Hayrettin Çetinkaya’ya da teşekkür ediyorum” dedi.

Eğlencenin bolca yaşandığı organizasyonda engelli vatandaşlar aileleri ve arkadaşları ile beraber bolca oyun oynayıp eğlenirken, kendi aralarında eğlenceli yarışmalarda yaptılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106