Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Emeritus Profesör İlter Turan İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU Asaf Savaş Akat Global Sanayici Av. Ferhan Arıkan

Hisarcıklıoğlu: ÇOSB Türkiye’nin gözbebeğidir

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında başarılı ihracatçılar ve vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

6 Temmuz Pazartesi günü Yalı Restaurant’ta yapılan gece Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Geceye TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan, Faik Öztrak, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Başkanvekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, mülki ve idari amirler, Trakya’daki Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri, STK’ların temsilcileri ve ÇTSO üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.



Toplantıda bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ihracat yapan firma temsilcilerini yaşayabilecekleri her hangi bir olumsuzluğa karşı satışlarını sigortalatmaları yönünde uyardı. Çerkezköy OSB’ye övgüler yağdıran Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: “Türkiye bugün Yunanistan’ın durumuna düşmediyse OSB’ler sayesindedir. Çok iyi OSB’lerimiz var. İftihar ettiğimiz OSB’lerden biri de Çerkezköy OSB’dir. Türkiye’nin en köklü sanayi bölgelerinden biridir. Hem kara, hem hava, hem deniz yollarına ulaşımı mümkündür. 300’e yakın firmasıyla 62 bin kişiye istihdam sağlayan, 3 milyar dolar ihracat gerçekleştiren ÇOSB Türkiye’nin göz bebeğidir. ÇOSB hepimizin göz bebeğidir.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106