Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Technocast

Köln Korosu Çerkezköy’ü büyüledi
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından Hattat Holding’e bağlı Hema Endüstri’nin katkılarıyla Çerkezköy’e gelen Köln Korosu ÇOSB Konferans Salonu’nda sahne aldı. 
 
İlginin oldukça yoğun olduğu konsere; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutan Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Hema Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat, Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı. 



Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika kıtalarında birçok konser veren Alman Deutz Chor Korosu “Sanat ve Sanayi – Bir Kültür Köprüsü” sloganıyla başladığı konser turnesinin Tekirdağ ayağında Çerkezköy’deydi. 1946 yılında bir şirket korosu olarak kurulan, 110’dan fazla korist ile Almanya’nın en büyük ve en önemli koroları arasında yer alan Deutz-Chor (Köln Korosu) 70 yıldır birçok değerli sanat yönetmeni ile sanatsal ve müzikal çeşitliliğini geliştirerek bugünkü üst düzey performansına ulaştı. Koro Alman otomotiv devi Deutz AG’nin kurumsal yapısına entegre olarak çalışmalarına devam ediyor. 
 
Koronun ÇOSB’deki performansı adeta büyüledi. Herkesi kendine hayran bırakan bir konser gerçekleştiren koronun gecedeki sürprizi ise Türkçe söyledikleri şarkı oldu. ‘Üsküdar’a gideriken aldı da bir yağmur’ şarkısını seslendiren koroya salondakiler de tempo tuttu. Koro konserin sonunda ayakta alkışlandı. 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106