Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Türkonfed Proje bazlı teşvikler

Öğrencilerden Arakelyan’a sürpriz ziyaret

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü firmalarından Sarbak Metal Ticaret ve San. A.Ş. tarafından Çerkezköy’de yaptırılan Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin son sınıf öğrencilerinden sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Mezun olacak öğrenciler Sarbak Metal Yönetim Kurulu Başkanı Andon Arekelyan’ı fabrikasında ziyaret ederek eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirten Arakelyan, öğrencilere yeni eğitim hayatlarında başarılar diledi. Arakelyan’ın sürekli olarak yanlarında olduklarının altını çizen Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin idarecileri de gençlerin eğitimi için sürekli olarak çalışmaya devam edeceklerini kaydettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106