Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Emeritus Profesör İlter Turan İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU Asaf Savaş Akat Global Sanayici Av. Ferhan Arıkan

Özel ÇOSB İstihdam Bürosu üniversite öğrencilerine tanıtıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen ‘Yeni Başlangıçlar’ temalı İnsan Kaynakları Zirvesi’nde üniversite öğrencileri ile bir araya gelen ÇOSB Bölge Müdürlüğü Eğitim Şefi ve Özel İstihdam Bürosu yetkilisi Cansu Fidan Butçu, öğrencilere iş hayatıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

Bölge Müdürlüğü tarafından sunulan hizmetlerle, Bölgemize bağlı ÇOSB Özel İstihdam Bürosu hakkında öğrencilere bilgi veren Butçu, öğrencilere iş arayışları sırasında dikkat etmeleri gereken hususlara yönelik tavsiyelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106